azizi photog | 0122725890

By: Muhamad Azizi Jazmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 27-Jan-2009 04:05 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Irra dan Aswad

Setelah sekian lama aku tak update fotopage ni, so sekarang selepas aku dh setahun mengumpul koleksi2 gambar maka aku akan mula mengaktifkan foropages untuk persembhanhasil karya pada semua pengunnjung dan juga customer..







Sunday, 2-Mar-2008 12:40 Email | Share | | Bookmark
Rafe & Nina

 
 
 
View all 8 photos...
Kepada Rafe dan Nina saya ucapkan Selamat Pengantin Baru ... Semoga berbahagia ke anak cucu.. dan seterusnya ke akhir hayat..

Hadiah kiteorg jgn lupe bukak.. rasenyer hadiah yang paling panjang kot ...

Nnti kalau dh setle edit gambar2 aku letak di sini yer..









Wednesday, 23-Jan-2008 15:59 Email | Share | | Bookmark
Testing camera baru

aku
aku isteri anak
 
View all 4 photos...




Kamera yang baru dibeli takkan nk dibiarkan jer.. so ni laa aku amik shot2 yg rase sesuaii.. slow2 utk develop skill


Saturday, 19-Jan-2008 18:02 Email | Share | | Bookmark
my new camera

My friends
aku takde bender lg nk post, saje je bukak satu fotopage utk diri sendiri..kongsi2 imej ngan fotographers kt malaysia nii...





[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net